Een zakelijke hypotheek afsluiten?

Als ondernemer kun je een zakelijke hypotheek (of bedrijfshypotheek) afsluiten om je bedrijfspand te financieren. Bijvoorbeeld voor de aankoop of verbouwing van een kantoor, magazijn of productieloods. Tijdens een kosteloos adviesgesprek over het afsluiten van een zakelijke hypotheek ontdek je:

Bereken jouw zakelijke hypotheek tijdens een kosteloos adviesgesprek >>

Zakelijke hypotheek afsluiten?
Ontdek hoeveel je kunt lenen

Ontvang een kosteloos adviesgesprek over het afsluiten van een zakelijke hypotheek. Ontdek vrijblijvend jouw mogelijkheden:

Gratis Advies Op Maat

Wij respecteren jouw privacy en behandelen alles vertrouwelijk

Wat komt er kijken bij het afsluiten van een zakelijke hypotheek?

Een zakelijke hypotheek is een vorm van een zakelijke lening met een looptijd tussen de 5 en de 25 jaar waarover je maandelijks rente en aflossing betaalt. Het maximale bedrag dat je voor een zakelijke hypotheek kunt lenen is afhankelijk van de marktwaarde van het bedrijfspand en de financiële gezondheid van je bedrijf. Je kan zelfs tot wel 90% van de marktwaarde van het pand gefinancierd krijgen als je een duurzaam pand koopt (minimaal energielabel C), of als je gaat investeren in het verduurzamen van je pand.

Wat zijn de kosten van een zakelijke hypotheek?

Dit wil elke ondernemer natuurlijk weten. Bij een zakelijke hypotheek betaal je elke maand rente en los je je hypotheekschuld af. De hypotheekrente blijft gelijk tijdens de rentevaste periode. Het maandelijkse rentebedrag is afhankelijk van de waarde van het bedrijfspand is en de schuld-marktwaarde. Ook de financiële positie van je bedrijf, je eigen inleg en je marktpositie spelen een rol bij het bepalen van het rentebedrag. Bij SOLFIN brengen we je situatie in kaart en kijken we samen naar de mogelijkheden.

In vier stappen een financiering voor je ZAKELIJKE HYPOTHEEK!

Stap 1:

Kennismaking

Persoonlijk contact waarin jouw wensen besproken worden.

Stap 2:

Haalbaarheidstoetsing

Jij levert de gevraagde stukken aan. SOLFIN ontzorgt jou volledig. Een financiële check geeft direct helderheid.

Stap 3:

Beste deal

SOLFIN werkt met veel geldverstrekkers en zorgt hierdoor voor een financiering op maat.

Stap 4:

Notaris

Begeleiding hele traject, van kennismaking tot het passeren bij de notaris.

Klanten over SOLFIN

Waarom kiezen voor SOLFIN?

Tevreden klanten: Al 500+ succesvolle hypotheek aanvragen

We hebben al 500+ hypotheken verzorgd en kennen alle ins-en-outs. We regelen alle randzaken zodat jij je niet druk hoeft te maken en je kunt focussen op andere dingen.

Denken in kansen: Er is vaak meer mogelijk dan je denkt

SOLFIN denkt in mogelijkheden. Dus ook bij moeilijke cases helpen wij je graag. Er is vaak meer mogelijk dan je denkt. We denken daarom graag met je mee.

We investeren zelf óók in vastgoed dus hebben kennis én ervaring

Als je gaat investeren in vastgoed, wil je werken met een hypotheekadviseur die zelf óók investeert in vastgoed in de regio. Zo weet je zeker dat hij spreekt uit ervaring.

Altijd eerlijk advies: Jouw belang staat voorop

Welke hypotheekverstrekker heeft de beste voorwaarden voor jouw persoonlijke situatie? Daarover zullen wij jou áltijd eerlijk adviseren. Kom gerust langs voor een kosteloos adviesgesprek.

Zakelijke hypotheek afsluiten?
Ontdek kosteloos hoeveel je kunt lenen!

SOLFIN staat klaar om je te begeleiden bij de financiering van jouw vraagstuk.

Jasper Jongedijk

Financieel Adviseur

Jouw hypotheekadviseur in Groningen

SOLFIN is opgericht door Jasper Jongedijk in samenwerking met de Calculus Groep. Jasper werkt sinds 2008 in de financiële dienstverlening en is bevlogen in zijn werk. Kenmerken zijn ongedwongen, vlot en realistisch.

SOLFIN staat voor Solide Financieren in de breedste zin van het woord. Klanttevredenheid in combinatie met een duurzame relatie staat hoog in het vaandel. Je kunt rekenen op een professionele aanpak, waarbij vertrouwen de basis vormt.

Er is een directe samenwerking met de Calculus Groep. Een team van professionals staat klaar om jou te begeleiden bij de aan- en verkoop, verhuur en beheer, planontwikkeling en bouw en vastgoedmanagement. Kortom een centraal kenniscentrum voor al jouw vastgoed vraagstukken.

Jasper Jongedijk

Financieel Adviseur

Zakelijke hypotheek afsluiten? Ontdek hoeveel jij kunt lenen:

Ontvang een vrijblijvend ‘zakelijke hypotheek’ adviesgesprek en ontdek hoeveel jij kunt lenen:

Gratis Advies Op Maat

Wij respecteren jouw privacy en behandelen alles vertrouwelijk.