Investeren in vastgoed?

Heb je het voornemen te gaan investeren in vastgoed? Of investeer je reeds in vastgoed? Dan ben je bij SOLFIN aan het juiste adres. Wij kijken naar de toekomst, en brengen de effecten in kaart van de keuzes die je nu maakt. Zo kun je je vermogen voor je laten werken, nu en in de toekomst! Tijdens een vrijblijvend gesprek ontdek je:

Ontdek de mogelijkheden tijdens een vrijblijvende kennismaking >>

Investeren in vastgoed?
Ontvang kosteloos adviesgesprek

Ontvang een kosteloos hypotheek adviesgesprek en ontdek vrijblijvend jouw mogelijkheden:

Gratis Advies Op Maat

Wij respecteren jouw privacy en behandelen alles vertrouwelijk

Hoe werkt het investeren in vastgoed?

Het investeren in vastgoed is een goede keuze, gezien de beperkte risico’s in vergelijking met andere vormen van beleggen. Je ontvangt namelijk maandelijks de huurinkomsten en mogelijk kun je de woning over een tijdje verkopen met een mooie overwaarde.

Beleggen in vastgoed met eigen vermogen, heb je een financiering nodig of wil je juist een financiering voor een hefboomeffect? Er zijn meerdere wegen te bewandelen om je doel te bereiken.

Het aankopen van de eerste vier beleggingsobjecten is over het algemeen vrij eenvoudig te realiseren (afhankelijk van jouw onderpand, kasstroom etc). Wil je echter méér beleggen in vastgoed en verder groeien als vastgoed professional? Dan loop je al snel tegen het probleem aan dat je te groot wordt voor de ‘kleine’ banken en te klein bent voor de ‘grote’ banken.

Bij SOLFIN helpen we jou als je wilt investeren in vastgoed met:

1. Een verhuurhypotheek

2. Een hypotheek voor een tweede huis

Daarnaast helpen we bezitters van een eigen woning met:

3. Een vastgoed hypotheek

4. Overwaarde huis opnemen

1. De verhuurhypotheek

Een verhuurhypotheek (of vastgoedhypotheek of investeringshypotheek) sluit je af om een koopwoning te verhuren. Dit kan je huidige woning zijn, of een nieuwe woning die je puur voor de verhuur hebt aangeschaft. Het is verboden om er zelf te gaan wonen. Met een verhuurhypotheek kun je geld verdienen en rendement maken op je vermogen, maar hier gelden andere regels dan wanneer je een eigen woning koopt.

Lees meer over een verhuurhypotheek >>

2. De hypotheek voor een tweede huis

Heb je altijd al gedroomd van een tweede (vakantie)huis ergens op een mooie plek hier in Nederland, of misschien zelfs in het buitenland? Of heb je de ambitie om die tweede woning te gaan verhuren? De mogelijkheden zijn eindeloos als je op deze wijze gaat beleggen in vastgoed. Echter gelden er andere regels voor de financieringsmogelijkheden voor een tweede woning dan voor je eerste.

Lees meer over hypotheek voor een tweede huis >>

3. De vastgoed hypotheek (of beleggingspand hypotheek)

Een beleggingspand kopen voor de verhuur kan zeer rendabel zijn door de lage hypotheekrentes en de stijgende vraag naar huurwoningen. Je moet echter wel altijd eigen geld inleggen, omdat de bank bij een beleggingspand nooit de gehele waarde van de woning financiert. Bij de financiering van een hypotheek voor een beleggingspand gelden dus wederom andere regels dan voor een eigen woning.

Lees meer over de vastgoed hypotheek >>

4. Het opnemen van je overwaarde

Als jouw huis meer waard is dan je hypotheek heb je overwaarde. Deze overwaarde ‘zit in de stenen’, je kan er ook voor kiezen om deze overwaarde te verzilveren en te gebruiken voor jouw investering in vastgoed. Je kan het bedrag bijvoorbeeld gebruiken om een tweede woning voor jezelf of voor de verhuur te financieren, die beslissing is geheel aan jou! Maar een goede strategie is erg belangrijk als je gaat beleggen in vastgoed…

Lees meer over opnemen van je overwaarde >>

In vier stappen een financiering!

Stap 1:

Kennismaking

Persoonlijk contact waarin jouw wensen besproken worden.

Stap 2:

Haalbaarheidstoetsing

Jij levert de gevraagde stukken aan. SOLFIN ontzorgt jou volledig. Een financiële check geeft direct helderheid.

Stap 3:

Beste deal

SOLFIN werkt met veel geldverstrekkers en zorgt hierdoor voor een financiering op maat.

Stap 4:

Notaris

Begeleiding hele traject, van kennismaking tot het passeren bij de notaris.

Klanten over SOLFIN

Waarom kiezen voor SOLFIN?

Tevreden klanten: Al 500+ succesvolle hypotheek aanvragen

We hebben al 500+ hypotheken verzorgd en kennen alle ins-en-outs. We regelen alle randzaken zodat jij je niet druk hoeft te maken en je kunt focussen op andere dingen.

Denken in kansen: Er is vaak meer mogelijk dan je denkt

SOLFIN denkt in mogelijkheden. Dus ook bij moeilijke cases helpen wij je graag. Er is vaak meer mogelijk dan je denkt. We denken daarom graag met je mee.

We investeren zelf óók in vastgoed dus hebben kennis én ervaring

Als je gaat investeren in vastgoed, wil je werken met een hypotheekadviseur die zelf óók investeert in vastgoed in de regio. Zo weet je zeker dat hij spreekt uit ervaring.

Altijd eerlijk advies: Jouw belang staat voorop

Welke hypotheekverstrekker heeft de beste voorwaarden voor jouw persoonlijke situatie? Daarover zullen wij jou áltijd eerlijk adviseren. Kom gerust langs voor een kosteloos adviesgesprek.

Investeren in vastgoed?
Ontdek kosteloos hoeveel je kunt lenen!

SOLFIN staat klaar om je te begeleiden bij de financiering van jouw vraagstuk.
Zo start jij vol vertrouwen met beleggen in vastgoed en word je financieel onafhankelijk.
Jasper Jongedijk

Financieel Adviseur

Jouw hypotheekadviseur in Groningen

SOLFIN is opgericht door Jasper Jongedijk in samenwerking met de Calculus Groep. Jasper werkt sinds 2008 in de financiële dienstverlening en is bevlogen in zijn werk. Kenmerken zijn ongedwongen, vlot en realistisch.

SOLFIN staat voor Solide Financieren in de breedste zin van het woord. Klanttevredenheid in combinatie met een duurzame relatie staat hoog in het vaandel. Je kunt rekenen op een professionele aanpak, waarbij vertrouwen de basis vormt.

Er is een directe samenwerking met de Calculus Groep. Een team van professionals staat klaar om jou te begeleiden bij de aan- en verkoop, verhuur en beheer, planontwikkeling en bouw en vastgoedmanagement. Kortom een centraal kenniscentrum voor al jouw vastgoed vraagstukken.

Jasper Jongedijk

Financieel Adviseur

Investeren in vastgoed? Ontvang kosteloos adviesgesprek:

Ontvang een vrijblijvend hypotheek adviesgesprek en ontdek hoe jij optimaal kunt beleggen in vastgoed:

Gratis Advies Op Maat

wij respecteren jouw privacy en behandelen alles vertrouwelijk