Hypotheekadvies Groningen

Hypotheekadvies Groningen? Wil jij je eerste woning kopen, je hypotheek oversluiten of ben je op zoek naar een beleggingspand? Ontvang advies van een onafhankelijke hypotheekadviseur uit Groningen over jouw persoonlijke situatie. Het eerste hypotheek adviesgesprek is altijd kosteloos en vrijblijvend. Tijdens dit gesprek ontdek je:

Ontdek hoeveel je kunt lenen tijdens een kosteloos adviesgesprek in Groningen >>

Hypotheekadvies Groningen?
Ontdek hoeveel je kunt lenen.

Ontvang een kosteloos hypotheek adviesgesprek en ontdek vrijblijvend jouw mogelijkheden:

Gratis Advies Op Maat

Wij respecteren jouw privacy en behandelen alles vertrouwelijk

Hypotheekadvies Groningen

Op zoek naar een woning in Groningen? Het kopen van een huis is voor veel mensen een grote en spannende beslissing, net als het afsluiten van de bijbehorende hypotheek. Daarom is het belangrijk om van begin tot eind goed geadviseerd te worden door een ervaren, professionele hypotheekadviseur uit Groningen

Bij SOLFIN staan klanttevredenheid en persoonlijk contact hoog in het vaandel. Aan de hand van jouw specifieke wensen en doelstellingen gaan wij voor je aan de slag om een financiering te vinden die het beste bij je past. 

Hypotheekadvies in Groningen bij SOLFIN is 100% onafhankelijk. We vergelijken alle mogelijke hypotheekverstrekkers met elkaar en selecteren de beste optie voor jou op basis van de beste voorwaarden en de laagste maandlasten. Wij brengen eerlijk advies uit en zijn niet verbonden aan één bank of geldverstrekker.

Of je nou een starter op de woningmarkt bent of een vastgoedbelegger met meerdere panden, iedereen is welkom voor een kosteloos en vrijblijvend adviesgesprek. 

Hypotheekadvies Groningen: Wat wordt er besproken tijdens een eerste gesprek?

  1. Aan de hand van jouw gegevens bepalen we jouw financiële situatie. 
  2. We bespreken jouw doelstellingen en wensen en bekijken de mogelijkheden die daarbij horen.  
  3. We bekijken samen hoeveel jij zou kunnen en willen lenen en wat je maandlasten zullen worden. 
  4. We geven je informatie over de verschillende hypotheekvormen die op jouw situatie van toepassing kunnen zijn. 
  5. We vertellen je hoe een eventueel volgend gesprek met SOLFIN eruit gaat zien. 

Heb je vragen of interesse? Kom gerust eens langs op kantoor voor onafhankelijk hypotheekadvies in Groningen. Je mag ons ook altijd bellen, appen, mailen of vul het vragenformulier op deze pagina in. Wij helpen je graag.

Weten hoeveel jij kunt lenen? Ontvang een kosteloos hypotheek adviesgesprek en ontdek jouw mogelijkheden >>

HYPOTHEEKADVIES GRONINGEN: In vier stappen een financiering

Stap 1:

Kennismaking

Persoonlijk contact waarin jouw wensen besproken worden.

Stap 2:

Haalbaarheidstoetsing

Jij levert de gevraagde stukken aan. SOLFIN ontzorgt jou volledig. Een financiële check geeft direct helderheid.

Stap 3:

Beste deal

SOLFIN werkt met veel geldverstrekkers en zorgt hierdoor voor een financiering op maat.

Stap 4:

Notaris

Begeleiding hele traject, van kennismaking tot het passeren bij de notaris.

Klanten over SOLFIN

Waarom kiezen voor SOLFIN?

Tevreden klanten: Al 500+ succesvolle hypotheek aanvragen

We hebben al 500+ hypotheken verzorgd en kennen alle ins-en-outs. We regelen alle randzaken zodat jij je niet druk hoeft te maken en je kunt focussen op andere dingen.

Denken in kansen: Er is vaak meer mogelijk dan je denkt

SOLFIN denkt in mogelijkheden. Dus ook bij moeilijke cases helpen wij je graag. Er is vaak meer mogelijk dan je denkt. We denken daarom graag met je mee.

We investeren zelf óók in vastgoed dus hebben kennis én ervaring

Als je gaat investeren in vastgoed, wil je werken met een hypotheekadviseur die zelf óók investeert in vastgoed in de regio. Zo weet je zeker dat hij spreekt uit ervaring.

Altijd eerlijk advies: Jouw belang staat voorop

Welke hypotheekverstrekker heeft de beste voorwaarden voor jouw persoonlijke situatie? Daarover zullen wij jou áltijd eerlijk adviseren. Kom gerust langs voor een kosteloos adviesgesprek.

Hypotheekadvies Groningen?
Ontdek kosteloos hoeveel je kunt lenen!

SOLFIN staat klaar om je te begeleiden bij de financiering van jouw hypotheek voor starters.

Jasper Jongedijk

Financieel Adviseur

Jouw hypotheekadviseur in Groningen

SOLFIN is opgericht door Jasper Jongedijk in samenwerking met de Calculus Groep. Jasper werkt sinds 2008 in de financiële dienstverlening en is bevlogen in zijn werk. Kenmerken zijn ongedwongen, vlot en realistisch.

SOLFIN staat voor Solide Financieren in de breedste zin van het woord. Klanttevredenheid in combinatie met een duurzame relatie staat hoog in het vaandel. Je kunt rekenen op een professionele aanpak, waarbij vertrouwen de basis vormt.

Er is een directe samenwerking met de Calculus Groep. Een team van professionals staat klaar om jou te begeleiden bij de aan- en verkoop, verhuur en beheer, planontwikkeling en bouw en vastgoedmanagement. Kortom een centraal kenniscentrum voor al jouw vastgoed vraagstukken.

Jasper Jongedijk

Financieel Adviseur

Hypotheekadvies Groningen? Ontdek hoeveel jij kunt lenen:

Ontvang een vrijblijvend hypotheek adviesgesprek en ontdek hoeveel jij kunt lenen:

Gratis Advies Op Maat

Wij respecteren jouw privacy en behandelen alles vertrouwelijk

Wat is hypotheekadvies?

Hypotheekadvies is professioneel advies dat wordt gegeven bij het afsluiten van een hypotheek, waarbij jouw financiële situatie, doelen en wensen worden besproken om de meest geschikte financiering te vinden.

Wat kost hypotheekadvies?

De kosten van hypotheekadvies variëren afhankelijk van de adviseur en het type dienstverlening. Meestal betaal je een vast bedrag of een percentage van de hypotheek.

Wat is onafhankelijk hypotheekadvies?

Onafhankelijk hypotheekadvies betekent dat de adviseur geen binding heeft met specifieke geldverstrekkers en alle beschikbare opties vergelijkt om de beste hypotheek voor jou te vinden.

Hypotheekadvies waar op letten?

Bij hypotheekadvies is het belangrijk om te letten op de expertise van de adviseur, transparantie over kosten en provisies, en of het advies aansluit bij jouw financiële doelen.

Waar beste hypotheekadvies?

Het beste hypotheekadvies wordt bepaald door jouw specifieke situatie en behoeften. Het is raadzaam om te kiezen voor een ervaren en onafhankelijke adviseur die persoonlijk advies op maat biedt.

Wanneer hypotheekadvies verplicht?

Hypotheekadvies is verplicht bij het afsluiten van een hypotheek als je gebruik wilt maken van Nationale Hypotheek Garantie (NHG).

Wanneer betaal je hypotheekadvies?

Je betaalt hypotheekadvieskosten meestal nadat de adviseur zijn diensten heeft verleend, vaak bij het afsluiten van de hypotheek.

Zijn hypotheekadvies kosten aftrekbaar?

Hypotheekadvieskosten zijn in sommige gevallen aftrekbaar van de belastingen, bijvoorbeeld als onderdeel van de financieringskosten van de woning. Het is echter verstandig om dit te controleren bij een belastingadviseur of de Belastingdienst.