Financieel adviseur Groningen?

"SOLFIN staat klaar om je te begeleiden bij de financiering van jouw volgende vraagstuk"

Financieel Adviseur Groningen?
Maak kennis met SOLFIN Financieringen

SOLFIN is opgericht door Jasper Jongedijk in samenwerking met de Calculus Groep. Jasper werkt sinds 2008 in de financiële dienstverlening en is bevlogen in zijn werk. Kenmerken zijn ongedwongen, vlot en realistisch.

SOLFIN Financieringen, jouw persoonlijk aanspreekpunt voor een financiering op maat. SOLFIN staat voor Solide Financieren in de breedste zin van het woord. Klanttevredenheid in combinatie met een duurzame relatie staat hoog in het vaandel. Je kunt rekenen op een professionele aanpak, waarbij vertrouwen de basis vormt.

Er is een directe samenwerking met de Calculus Groep. Een team van professionals staat klaar om jou te begeleiden bij de aan- en verkoop, verhuur en beheer, planontwikkeling en bouw en vastgoedmanagement. Kortom een centraal kenniscentrum voor al jouw vastgoed vraagstukken.

Waarom SOLFIN voor Financieel Advies in Groningen? 
Als onderdeel van de Calculus Groep kan SOLFIN snel schakelen. Banken staan erom bekend dat ze af en toe ‘overvragen’ als het om de documentatie aanlevering gaat. Vaak ben je afhankelijk van externe partijen. Bij SOLFIN zijn de lijntjes kort en snel. SOLFIN regelt alle randzaken zodat jij je kunt focussen op andere dingen.


Wanneer je een mooie kans ziet, kijkt SOLFIN graag met je mee.

Voor meer informatie over financieringsmogelijkheden of een vrijblijvend en oriënterend gesprek; neem gerust contact op!

Hypotheekadviseur Jasper Groningen Solfin

Ontdek vrijblijvend jouw mogelijkheden

Ontvang een kosteloos adviesgesprek en ontdek hoeveel jij kunt lenen en wat jouw maandlasten zijn:

Gratis Advies Op Maat

Door het indienen van dit formulier ga je akkoord met het privacy beleid