Klant Ervaringen

Onze klanten vertellen je graag hoe zij ons werk ervaren.

Natuurlijk kies je niet zomaar voor een hypotheekadviseur. Je maakt namelijk een belangrijk besluit voor de toekomst. Om je te helpen bij het maken van een goede keuze hebben we onze klanten gevraagd feedback op onze werkwijze te geven. Zo kan je een goed beeld vormen van hoe wij werken en of dit bij jou past.

Dit zeggen onze klanten:

Mark Dhee

5/5

Positive: Professionalism, Responsiveness

Jasper provides clear details and will always keep you updated. Very fast worker and he always makes sure that you are getting the most out of your request!

Nick Liewes

5/5

Positive: Professionalism, Quality, Value

Afgelopen maand heeft SOLFIN de financiering van mijn eerste beleggingspand geregeld. Ik kan niet anders zeggen dan dat dit mij uiterst prettig is bevallen! Jasper is zeer professioneel en dit was meteen te merken bij het eerste gesprek. Hierin werd duidelijk aangegeven wat hij voor mij kon betekenen en hoe hij dit zou regelen.

Gedurende het proces ben ik goed op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen met een passende financiering tot gevolg.

Kortom enkel lovende woorden voor Jasper van SOLFIN en ik zou SOLFIN dan ook zeker aanraden.

Jasper bedankt voor de zeer prettige samenwerking en tot snel bij de volgende financieringsaanvraag!

Julian Hendriks

5/5

Positive: Professionalism, Quality, Responsiveness, Value

Een ding weet ik zeker; SOLFIN gaat voor je door het vuur om je financiering rond te krijgen.
Afgelopen oktober bij SOLFIN terecht gekomen voor de financiering van ons eerste beleggingspand. Het was geen makkelijke casus, maar SOLFIN heeft dit voor elkaar gekregen.
Een ontzettend prettige ervaring; Jasper is goed in zijn vak, reageert zeer vlot en staat altijd klaar om je vragen te beantwoorden.
Jasper, bedankt! SOLFIN kan ik zeker aanraden.

Daniel Koldenhof

5/5

Positive: Professionalism

Zeer snel, professioneel, en vakkundig geholpen door meneer Jongedijk. Bedankt SOLFIN Financieringen

Farhan Suleman

5/5

Positive: Professionalism, Quality, Value

Jasper heeft samen met mij gekeken naar de mogelijkheden t.a.v. mijn financiering. Hierin heeft hij mij volledig ontzorgt en mij continu op de hoogte gehouden van de proces. Jasper schakelt snel en denkt in het belang vd klant.
Ik ben erg tevreden en kom zeker terug.

Elsbeth Hoekstra

5/5

Positive: Professionalism, Quality, Responsiveness

Goed advies gekregen, duidelijke communicatie, het was super fijn met Jasper samen te werken.

Sten Melchior

5/5

Positive: Professionalism, Quality, Responsiveness

Vooraf heldere uiteenzetting van de mogelijkheden. Tijdens de aanvraag “vecht” Jasper voor de klant zijn belangen. Van begin tot eind gaf Jasper het gevoel dat onze casus in goede handen was. Daarnaast kijkt Jasper proactief mee naar onze portefeuille en heeft ons enkele goede adviezen gegeven zodat wij door kunnen.

Resumé, voor advies en afsluiten van financieringen is Jasper wat mij betreft de aangewezen persoon in Groningen!

Marco Schoenmaeckers

5/5

Positive: Professionalism, Quality

Via een bekende werd ik geïnformeerd om contact op te nemen met SOLFIN voor het regelen van mijn financiering en dit is ons zeer goed bevallen.
Onze adviseur Jasper is zeer professioneel, dacht in alle processen met ons mee en geeft duidelijke adviezen. Van SOLFIN kun je een snelle communicatie verwachten en een groot aanbod van verschillende geldverstrekkers voor het beste aanbod.
Jasper bedankt en tot een volgende keer.

Sander de Lange

5/5

Positive: Professionalism, Quality, Responsiveness, Value

Jasper is een echte specialist in beleggingshypotheken. Ik beveel hem van harte aan!

Renger Parker

5/5

Positive: Professionalism, Quality, Responsiveness, Value

Jasper is een echte specialist in beleggingshyJasper heeft ons erg prettig en deskundig advies gegeven. We zijn enorm snel geholpen met het advies wat we gekregen hebben. Jasper doet veel moeite om de best mogelijke hypotheek op maat te maken. Niet alleen voor hypotheekadvies kan ik Jasper aanraden, maar ook qua verzekeringen, pensioenen etc is Jasper de aangewezen persoon om advies te verzorgen.potheken. Ik beveel hem van harte aan!

Wouter Koops

5/5

Positive: Professionalism, Quality, Responsiveness, Value

Jasper heeft ons volledig ontzorgd bij de aanvraag van meerdere financieringen. Jasper denkt in oplossingen, communiceert goed en geeft gedegen professioneel advies.

Ik ben zeer tevreden over SOLFIN en ik kom zeker weer terug.

David Koops

5/5

Positive: Professionalism, Quality, Responsiveness

Jasper heeft op korte termijn een moeilijk vraagstuk mogelijk gemaakt. Hij dacht mee, communiceerde duidelijk en gaf deskundig advies. Erg prettige samenwerking!

Zeer tevreden over SOLFIN!

Nickey Smolders

5/5

Positive: Professionalism, Quality

Jasper heeft ons binnen twee weken geholpen met de financiering van ons nieuwe huis. Hij neemt echt de tijd voor je en heeft ons op een zeer professionele manier geholpen. Ga zo door Jasper!

Hanneke Bleeker

5/5

Positive: Professionalism, Quality, Responsiveness

Ik ben bij SOLFIN ontzettend snel en adequaat geholpen aan een passende hypotheek. Jasper is vlot doch professioneel en zeer betrokken. Dankzij hem heb ik in 2 weken(!) mijn hypotheek volledig rond gekregen. Ik ben zeer tevreden over de dienstverlening en kan SOLFIN aan iedereen aanraden.

Ook aan klantreview achterlaten?

Met feedback maak je impact. Je helpt niet alleen om onze dienstverlening nóg beter te maken, maar helpt ook anderen die op zoek zijn naar een goede hypotheekadviseur. Wil jij jouw ervaring delen?